kontakt

Det gode samarbejde og stærke partnerskaber er en vigtig forudsætning for de projekter, vi leder og det arbejde, vi udfører.

Vi er altid interesserede i inspirerende samtaler om, hvordan vi sammen med andre kan finde nye måder at udvikle byer med spændende kulturer og stærke fællesskaber som fundament. 

Vi har kontor i Villa Kultur på Østerbro i København, hvor vi til daglig er en del af et stort fællesskab for kulturens selvstændige og kreative iværksættermiljø.  

Jeg har en passion for kulturskabelse i byrummet. Gennem mere end 15 års erfaring som kulturentreprenør har jeg erfaring med at udvikle og implementere strategier inden for kulturel programmering og Creative Placemaking med fokus på at skabe levende og attraktive distrikter, byer og beboelsesområder.

Jesper Koefoed-Melson

Direktør og stifter af Vida Local
Cand.com. i Pædagogik & Performance Design og Diplom i kunst- og kulturledelse

Jeg interesserer mig for de sociale møder i alt fra storbyer til mindre lokalsamfund, samt hvordan fællesskaber dannes og opretholdes over tid. Jeg er erfaren inden for kvalitativ metode og organiserer og leder projekter i samskabelse med lokale aktører fra store såvel som små byer.

Lasse Sinding Kristensen

Projektleder
Cand.mag. i Anvendt Kulturanalyse og BA i Antropologi

Billede på vej
Jeg er nysgerrig på, hvordan vi skaber attraktive miljøer i byen, som mennesker har lyst til at færdes og bo i. Jeg er visuelt tænkende og mener, at kunst og kultur er driver for sociale møder og bidrager til byens kant og identitet. Jeg skriver om levende og ansvarlige byer og byer for mennesker.

Isabella Aleksandra Fuchs

Kommunikationsansvarlig 
Cand.mag. i Visuel Kultur og BA i Kunsthistorie 

KUNDER

Vida Local

Vida Local har kontor i Villa Kultur på Østerbro i København.

Jesper Koefoed-Melson

Lasse Sinding Kristensen

Anne-Sophie Elise Hansen